Baja állások

Bács-Kiskun megye második legnagyobb települése, Baja állások tekintetében is népszerű. Folyamatosan fejlődik a város, melyben a kórházon kívül sok kisebb-nagyobb üzem, cég is található. Baja lakossága szerencsésebb helyzetben van, hiszen a 2018. januári KSH adatok szerint a megyében itt és a Tiszakécskei térségben volt a legalacsonyabb a munkanélküliség aránya. Bár a Dél-Alföldön az átlagkeresetek elmaradnak az országoshoz képest.

A város fejlődése

Baja Önkormányzat honlapját megnézve látszik, hogy önkormányzati, infrastrukturális, szabadidős és egyéb újítások, fejlesztések folyamatosan a városban.  Fontos dunai kikötőként évszázadokig vezető szerepe volt a térségi termény-, állat- és borkereskedelemben. Ma is léteznek itt feldolgozóipari üzemek, főként a malomipar, bőripar, posztóipar, faipar és építőipar területén, de élelmiszeripara is jelentős. 

Baja állások a különböző portálokon

Az elérhető állások Baja és környékére az egyik legnépszerűbb bajai állásportálon:  https://bajaallas.hu/ oldalon találhatóak.

A bajaallas.hu portált abból a célból hozták létre, hogy a helyi és környékbeli cégek és álláskeresők a lehető leghatékonyabb módon találjanak egymásra. Oldalukon olyan cégek és vállalkozások hirdetnek, akik Baján, illetve környékén keresnek munkaerőt, így a regionális oldalnak köszönhetően, orientáltan zajlik a munkaerő keresése.

Az oldal ingyenesen biztosít a cégek számára hirdetési lehetőséget, így azon bőséges és változatos ajánlatokkal várja a munkavállalókat. Az innovatív megoldásoknak, magas szintű kivitelezésnek köszönhetően folyamatosan növekvő népszerűségre tesz szert az oldal. 

További álláskeresési portálok:

https://www.jobmonitor.hu/allasok/baja/_104_1003

https://hu.jooble.org/%C3%A1ll%C3%A1s-baj%C3%A1n/Baja%2C-B%C3%A1cs+Kiskun

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom