Baja gluténmentes étterem

Baja gluténmentes étterem tekintetében vár még a fejlesztésekre. Hazánkban egyre többen szenvednek glutén-, laktóz- és egyéb érzékenységgel, de a vendéglátók még nincsenek felkészülve nagy számban a fogadásukra. Pedig az utazások megtervezésénél ilyenkor elsődleges szempont, hogy van-e a szálláshelyen, vagy környékén, gluténmentes, illetve laktózmentes étkezésre lehetőség. A legtöbben nem úgy szeretnének pihenni, kikapcsolódni, hogy szabadság alatt is főzőcskéznek.

Baja gluténmentes étterem – Hotel Elizabeth

A halászlé fővárosában étterem bőven található, a legtöbb étterem étlapján saláta és sült hús is fellelhető, de kifejezetten gluténmentes ételekkel csak a Hotel Elizabeth étterem várja a vendégeket. 

https://hotelelizabeth.hu/wp-content/uploads/hotel-elizabeth-etlap-20180808.pdf

A városban működik egy helyi vállalkozás, Greenspoon néven, ők nem csak glutén, hanem  tej- és cukormentes ételeket is készítenek. Éttermük sajnos még nincsen, jelenleg csak kiszállítanak. Nagyon finoman, változatosan és egészségesen főznek, de jelenleg még csak hétköznap szállítanak ki ételt. Aki hosszabb távra érkezik Baja városába és bármely érzékenységgel küzd, mindenképpen érdemes kipróbálnia.

https://greenspoon.hu/

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom