Bajai játszóház

Bajai játszóház – a gyerekek nagy örömére – több is van. A gyerekek kedvenc helyei a játszóházak, melyek főleg rossz időben nyújtanak szórakozást a gyerekeknek, és jó esetben pihenést a felnőtteknek. Baján a játszóházak a központban, jól megközelíthető helyen találhatóak és kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Bajai játszóházak:

Piriponty játszóház

A játszóház Baja központjában található és a hét minden napján várja több száz m2-en, modern és biztonságos játék parkkal, a lelkes, játszani vágyó gyerekeket.

A játszóházban különböző baba-mama programok, előadások, kézműves foglalkozások, zenés műsorok is megrendezésre kerülnek.

A különtermek lehetőséget adnak a szülinapi és egyéb családi rendezvények, illetve oktató, fejlesztő foglalkozások megtartására. 

A játszóházban igény szerint a nyitvatartási időben gyerekfelügyeletet is biztosítanak az 5 évet betöltött gyerekek számára.

Piriponty kisvonat

Bajai önkormányzat - programok, fesztiválok
Piriponty kisvonat (forrás: https://www.piriponty.hu/piriponty-varosnezo-kisvonat)

A játszóház elől indulva pedig a 2018-ban forgalomba állított Piriponty kisvonat csábítja a bajai látnivalók megtekintésére a vonatozni szerető kicsiket és nagyokat egyaránt. A kisvonat menetideje 35-40 perc, jegyet a játszóházban lehet venni rá.

További információk a kisvonatról, menetrendről, árakról itt: 

https://www.piriponty.hu/varosnezo-kisvonat/

Cím: Baja, Tóth Kálmán tér 4.

https://www.piriponty.hu/piriponty-jatszohaz/

Tiniponty Játékterem

A Tiniponty játékterem iskolás kortól várja a gyerekeket és szüleiket, illetve minden játszani és kikapcsolódni vágyó, lelkes vendéget. A különböző játékszimulátorok (léghoki, autós, horgászos, kommandós, kosár, stb…) a fiúknak és lányoknak egyaránt szórakoztatóak. A billiárdasztal és a versenycsocsó izgalmas meccsek lehetőségét kínálja. 7 éves kortól születésnapok ideális helyszíne is. 

Cím: Baja, Szabadság u. 2.

https://www.piriponty.hu/tiniponty-jatekterem/

Lilli és Milli Kalandpark és játszóház

A játszóház Baja főterétől a Szentháromság tértől kb. 500 méterre található a központban. A Lilli és Milli Kalandpark és játszóház egyelőre csak hétvégi nyitva tartással várja a kikapcsolódni, mókázni vágyó gyerekeket.

Cím: Baja, Attila u. 11.

http://www.liliesmili.hu/

Címlapkép: Bajai játszóház (forrás: https://www.piriponty.hu)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom