Bajai kemping

A festői szépségű Petőfi-sziget, közvetlenül a Sugovica partján, árnyas fák ölelésében ad helyszínt a rendkívül jól felszerelt Bajai Kemping és Ifjúsági Szállónak.

A kemping 16 sorszámozott, árammal ellátott lakókocsihellyel és közel 300 sátorhellyel rendelkezik.
A kemping területén 8 darab, emeletes ágyas szobákkal rendelkező, téglaépítésű pavilon is található.

Bajai kemping szolgáltatások

Másfél hektáros területén a fedett napozóterasz, hűsítő italokat kínáló mediterrán büfé, tiszta és rendezett vizesblokk, padok és asztalok, bográcsos főzőhely szolgálja a vendégek zavartalan pihenését. Házi állatokat is szívesen látnak.

A sportolást, aktív kikapcsolódást kedvelők a közeli Baja Városi uszodában, teniszpályákon, a kemping területén található műfüves futballpályán, edzőteremben, a kemping saját strandján, a Sugovica partján vagy a szálló által kínált kajak-kenu kölcsönzés keretein belül hódolhatnak szenvedélyüknek.

Nyitva tartás: május 1-szeptember 30. 

Egy étterem a kemping területén és 200 méteres körzetben még 3 található. Bolt és egyéb vásárlási lehetőségek a városközpontban.

A kemping jó kiindulópontja lehet a bajai látnivalók megtekintésének. A közeli gemenc erdő túra és ártéri bejárásra csábít. A víz szerelmeseinek különböző vízi sportok szolgáltatnak lehetőségeket többek között: vízitúra gemenc ártéri területén, a Sugovicán, vagy akár a Duna Baja közeli területén.

Cím: Baja, Petőfi-sziget 5.

Tel: + 06 79 522 230

https://baja.hu/index.php/turizmus/szallashelyek/szallas/ifjusagi-szallo-kollegium-kemping

Címlapkép: Bajai kemping (forrás: https://szallas.hu/ifjusagi-szallo-es-kemping-baja)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom