Bajai panziók

A bajai panziók a városban és a természethez közelebb is várják a pihenni vágyó kedves vendégeiket. Baja gyönyörű természeti adottságokkal megáldott kis város rengeteg látnivalóval, így felfedezésére egy nap biztosan nem elég. 

Érkezzünk télen, vagy nyáron bajai rendezvények egész évben várják az érdeklődőket. Aki a híres Bajai Halfőző Fesztivál programjaira érkezik, jobb ha időben foglal szállást, mert a népszerűségéből adódóan nagyon sok érdeklődőt vonz évről-évre.

A hosszabb időt eltöltők számára rengeteg szálláshely kínálatából lehet válogatni, hiszen a legkülönfélébb szállások várják a halászlé fővárosába látogatókat a wellness hoteltől egészen a kempingekig. 

A bajai panziók jól felszereltek és általában reggelivel, igény szerint további étkezési lehetőségekkel várják a vendégeket. 

Vannak a természethez közelebb található apartmanok az aktív pihenést kedvelőknek a Sugovica és a Duna közelségében, illetve központi helyen lévő szálláshelyek is a látnivalókat kedvelőknek, a várost felfedezőknek. Kinek-kinek mi a fontosabb.

Egy biztos: itt mindenki megtalálja a számára megfelelő szálláshelyet!

https://kiadoapartman.hu/szallas/baja/

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom