Bajai strand fesztivál

Süt a nap, selymes a homok és csobban a víz: kezdődhet a bajai strand fesztivál! Melynek helyszínt gyönyörű természeti környezetben a Petőfi-sziget Sugovica szabad strandja biztosít. 

Hagyományosan június közepén tartják a Szezonnyitó Strandfesztivált, melyre különféle programokkal, érdekességekkel várnak kicsiket és nagyokat egyaránt a Sugovica homokos partjára. 

Bajai strand fesztivál – programok

Bajai strand fesztivál
Bajai strand fesztivál (forrás: http://www.campinform.eu)

A bajaiak ebben az időpontban biztosan a szigeten lesznek, de természetesen más látogatókat is várnak. A korszerű strandon a család összes tagja jól érezheti magát. A strandfesztivál a mókáról, a jó időről, a vízről és a kacagásról szól. Jó zene és kitűnő programok a vendégek szórakoztatásra.

A helyszínen a szervezők igyekeznek különféle sportágakat népszerűsíteni a strandolók körében, valamint prevenciós szakmai előadások is hallhatók. A gyerekeket a gyerekprogramok tartják majd izgalomba és a legkisebbeknek is lesz elég látnivaló. A helyszínen gasztronómiai finomságok, hűsítő italok várnak minden érdeklődőre.

Várják az érdeklődőket a hagyományos nyárindító strandfesztiválra, ahol a szórakozás, a jó zene és a kitűnő programok játsszák a főszerepet! 

A Sugovica homokos partú szabadstrandjának egyedi hangulatát nyáron fürdőzők tömege élvezi. Esténként koncertek, előadások kínálnak szórakozási lehetőséget a jacht kikötőben, ami egyben vízi színpad is a multimédiás, úszó szökőkútjával. Szolgáltatások: szabadstrand, öltöző, napozóterasz, játszótér, csúszkapálya, nyáron könnyűzenei koncertek, előadások, fesztiválszínhely.

https://csodalatosbaja.hu/

Címlapkép: Baja – Strandfesztivál (http://www.campinform.eu)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom