Bajai szállások

A bajai szállások kínálata rendkívül széles: a legkülönfélébb szállások várják az ide látogatókat a wellness hoteltől a kempingekig. Baja – a halászlé fővárosa – gyönyörű kis város a Duna mentén, mely évről-évre több látogatót vonz a bajai programoknak köszönhetően.

Bajai látnivalók

A Gemenc közelsége önmagában is rengeteg programot kínál, de a bajai látnivalók kínálata már nem egy napos program. Érdemes több napra érkezni, hogy ne csak a város hangulatába kóstoljunk bele. Sugovica környéke és a Petőfi-sziget is felfedezésre vár, aki kihagyja felejthetetlen élménytől fosztja meg magát. Ha időnk engedi egy hajózási programot is érdemes beiktatni. 

Bajai szállások kínálata

Többféle szálláshely közül válogathatunk, bajai hotelek többségében a Szentháromság tér körül, a központban találhatóak, a legkülönfélébb, kényeztető szolgáltatásokkal várják a vendégeket. A panziók is a kényelmesebb vendégeket várják, étkezés szinte mindegyikben alapszolgáltatás. 

Bajai szállások - kemping
Bajai szállások – kemping (https://szallas.hu/ifjusagi-szallo-es-kemping-baja)

A legnagyobb kínálat a bajai magánszállásokból van. A magán szállások általában jól felszereltek, ahol kert- és sok helyen vízpart is várja a vendégeket. Itt a nagyobb családok, baráti társaságok is megtalálják a számukra megfelelő méretű apartmanokat, vendégházakat. Vannak vízhez közeli szálláshelyek és a központban, vagy a központhoz közel találhatóak is. Kinek-kinek a saját szempontjainak megfelelően.  

A nyári Bajai Halfőző Fesztivál igen nagy népszerűségnek örvend, előtte már jó idővel érdemes szállást foglalni, ha biztosra szeretnénk menni!

Egy biztos: itt mindenki megtalálja a számára megfelelő szálláshelyet!

https://szallas.hu/baja

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom