Bajai vásár

A bajai vásár tavasztól télig tart, hiszen van húsvéti vásár, adventi vásár és közben a Városi Piac egész évben várja az érdeklődőket a különböző termékekkel. De ha nem is vásárolunk csak sétálunk a kiállítóheleken a portékákat szemlélve és finom ételeket, italokat kóstolva, már az is felüdülés a lelkünknek, testünknek egyaránt.

Baja vásár – helyszínek

A húsvéti és az adventi vásár helyszíne is a Tóth Kálmán tér és a környező sétáló utcák.

Húsvéti vásár – Baja

A húsvéti vásár a húsvét jegyében telik, az árusok portékáinak kínálata is ennek megfelelő. Kaphatóak ilyenkor különböző kézműves kalácsok, kürtös kalácsok, csokoládéfigurák, termelői mézek, saláták. Természetesen különböző egyedi húsvéti dekorációk és egyéb ajándéktárgyak között is lehet válogatni.

Bajai vásár – Advent

A Bajai adventi vásár nagy népszerűségnek örvend. Olyankor a Tóth Kálmán tér és az Eötvös utca csodálatosan feldíszítve várja az érdeklődőket. Az esti kivilágítás különösen karácsonyi, ünnepi hangulatot áraszt, melyért már önmagában is megéri kilátogatni a térre. Egy kellemes séta és egy finom puncs társaságában, felejthetetlen élményekben lehet részünk. A kínált portékák pedig a karácsonyi ajándékozást könnyítik meg a különleges, egyedi tárgyak kínálatával.

A Városi Piac nagypiaci napjai szerdán és szombaton vannak, de a piac egész héten üzemel. Vasárnaponként a piac területén bajai bolhapiac is működik, ahol a különlegességre vágyók szemezgethetnek kedvükre.

Cím: Baja, Szenes u. 1. Bajai Városi Piac

Tel: +36 79 523 795

Nyitva tartás:
Hétfő-szombat: 5.00-17.00
Vasárnap:           5.00-14.00

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-bajai-varosi-piac.html

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom