Bajai wellness

Bajai wellness a halászlé fővárosának legszebb terén a velencei Szent Márk térhez hasonlatos Szentháromság téren található. A tér Sugovica felöli sarkán áll az impozáns épület, melyben Baja legrégebbi szállodája, a Duna Wellness Hotel üzemel.

Bajai szállások - Duna Wellness Hotel
Baja – Duna Wellness Hotel

A hotel 23 db 4 csillagos és 18 db 3 csillagos szintű – a Szentháromság térre, és a Sugovicára, illetve belső udvarra néző – szobákkal várja pihenni vágyó vendégeit. 

Bajai wellness – szolgáltatások

A wellness részlegen élménymedence, szauna, infra szauna, pezsgőfürdő, gőzkabin, fitness terem várja a pihenni vágyókat. A kertben szezonálisan nyitva tartó kültéri medence, valamint pihenőágyak állnak a vendégek rendelkezésére. Ezen kívül különböző kozmetikai-, és masszázskezelések garantálják a feltöltődést.

A szálloda gyerekbarát, az épületben játszósarok és az udvaron játszótér várja a legkisebbeket.

A Duna Wellness Hotel épületében üzemel a Nemzeti Kávéház is, mely hangulatos – Sugovicára néző teraszával csábítja a finom kávéra és sütire betérőket. Érdemes betérni és megpihenni egy kicsit – akár a városlátogatás folyamán – mert a kávék különlegesek, a sütemények kitűnőek és a kilátás csodálatos.

Igazi kuriózum a Török Pince, egy – a török időkből származó és a török idők emlékét őrző – kupolás terem, melyben borkóstolási lehetőségek várják az érdeklődőket. Ha itt járunk, semmi esetre se hagyjuk ki!

Cím: Baja, Szentháromság tér 6

Tel.: + 36 79 323 777

http://www.hotelduna.hu/

Címlapkép: Bajai wellness (forrás: https://www.gulliver.hu/hu/hotel-duna/baja/191812)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom