Sugóparti hírek

A Sugóparti hírek Baja egyik legnépszerűbb, legismertebb hírportálja, mely 2014 óta műkődik Bács-Kiskun megye második legnagyobb városában. Nevét a város alatt kanyargó, homokos partú Sugovica folyóról kapta. 

Sugópart
Sugópart

Jellegzetes, egyéni hangvételű cikkeik, publicisztikáik egyedivé teszik őket a térségben, hírportálként az évek alatt megkerülhetetlenné váltak Baján és környékén. Több, országos visszhangot is kiváltó cikkük a legnagyobb országos hírportálok figyelmét is többször felkeltette.

A Sugóparti hírek küldetése

Küldetésünknek érezik, hogy az egyre inkább centralizált hírszolgáltatók közt megmutassák a véleménynyilvánítás sokszínűségét. Így, ha az olvasók számára fontos lehet egy hír, vagy esemény, igyekeznek beszámolni róla. Szívesen írnak közügyekről, politikáról, a környék sikereiről, eredményeiről és a nagyrendezvényekről, sporteseményekről. 

Mivel a hírfogyasztás már áttolódott az on-line térre, és kifejezetten a közösségi oldalakra, így a Sugóparti Hírek is jelen van a Facebookon. Minden cikküket megosztják a facebook oldalunkon, mert tapasztalataik szerint olvasóik nagy része onnan követi a híreiket. Közel 20 ezer követővel rendelkeznek.

https://sugopart.hu/

Címlapkép: Sugóparti hírportál (forrás: https://www.facebook.com/sugopartihirek)

Vissza a kategória cikkeihez